Hidroelectrica anunţă admiterea la tranzacţionare şi prima zi de tranzacţionare

Hidroelectrica anunţă admiterea la tranzacţionare a acţiunilor sale în categoria Premium a pieţei reglementate a Bursei de Valori Bucureşti.

258 afișări
Imaginea articolului Hidroelectrica anunţă admiterea la tranzacţionare şi prima zi de tranzacţionare

Tranzacţionarea va începe la ora 10:00 sub simbolul “H2O”.

După cum s-a anunţat pe 5 iulie, preţul ofertei publice iniţiale a Fondului Proprietatea S.A., constând în 78,007,110 de Acţiuni, a fost stabilit la 104 lei pe Acţiune, ceea ce implică o capitalizare de piaţă de 46,8 miliarde de RON (9,4 miliarde de EUR) la data admiterii.

„Suntem încântaţi că acţiunile Hidroelectrica sunt tranzacţionabile la Bursa de Valori Bucureşti. Este etapa finală a unui proces pe care ni l-am asumat, o împlinire a unui efort intens şi de durată, ale cărui rezultate le vedem astăzi. Reuşita IPO-ului reprezintă, pe de o parte, o realizare istorică pentru companie şi, pe de altă parte, o dovadă a potenţialului imens pe care îl are piaţa de capital românească de a contribui la creşterea noastră ca economie, ca ţară şi ca naţiune.Aş dori să le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibilă această listare de referinţă pentru angajamentul, consecvenţa, grija şi munca asiduă depusă în realizarea acestui proiect. Interesul semnificativ din partea investitorilor naţionali şi internaţionali reprezintă o dovadă nu doar a calităţii curente a afacerii noastre, ci şi a perspectivelor sale viitoare, iar listarea în categoria Premium a pieţei reglementate a BVB va susţine creşterea pe termen lung a Hidroelectrica”, declară Bogdan Badea, Director Executiv al Hidroelectrica.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici