Hidroelectrica negociază un credit de 400 milioane euro

Hidroelectrica negociază cu una dintre cele mai mari trei bănci din Europa contractarea unui credit de 400 milioane de euro, pentru retehnologizarea a patru hidrocentrale, potrivit preşedintelui Consiliului de Supraveghere al companiei, Remus Borza.

178 afișări
Imaginea articolului Hidroelectrica negociază un credit de 400 milioane euro

Hidroelectrica negociază un credit de 400 milioane euro (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Hidrocentralele respective sunt Vidraru, Stejaru, Mărişelu şi Râul Mare, a declarat joi Borza, la un seminar pe teme energetice.

El a adăugat că Hidroelectrica aşteaptă din septembrie aprobarea AGA pentru vânzarea a 11 microhidrocentrale, pentru un preţ total de 6 milioane de euro.

Iniţial, compania de stat scosese la vânzare 17 microhidrocentrale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici