Hidroelectrica vrea să deschidă reprezentanţe în Belgrad şi Budapesta

Hidroelectrica vrea să deschidă reprezentanţe în Belgrad şi Budapesta, a declarat joi Remus Borza, administratorul judiciar al producătorului de energie electrică.

223 afișări
Imaginea articolului Hidroelectrica vrea să deschidă reprezentanţe în Belgrad şi Budapesta

Hidroelectrica vrea să deschidă reprezentanţe în Belgrad şi Budapesta (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Deschiderea acestor reprezentanţe vine în contextul în care din luna noiembrie piaţa energetică românească va fi interconectată cu pieţele din Ungaria, Cehia, Slovacia.

Borza a afirmat că reprezentanţa din Budapesta urmează să fie deschisă în luna septembrie, iar cea din Belgrad la o dată ulterioară.

Hidroelectrica este controlată de stat prin Departamentul pentru Energie.

Compania este în însolvenţă din luna februarie, a doua oară în mai puţin un an, prima procedură fiind deschisă în perioada iunie 2012 - iunie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici