Honda a lansat noul model CR-V. Cât costă maşina şi ce performanţe are - VIDEO

Honda a lansat noul model CR-V, al patrulea al gamei de SUV-uri de oraş. "CR-V este în 2013 modelul pe care ne vom concentra activitatea, deoarece segmentul SUV este singurul segment de pe piaţa auto cu o traiectorie uşor ascendentă", a declarat într-un comunicat Alexandru Guşeţoaia, directorul de vânzări al Honda Trading România.

627 afișări
Imaginea articolului Honda a lansat noul model CR-V. Cât costă maşina şi ce performanţe are - VIDEO

Honda a lansat noul model CR-V. Cât costă maşina şi ce performanţe are

 Noul model este disponibil pentru piaţa românească la preţuri pornind de la 20.000 de euro, fără TVA

Noul model este disponibil în două versiuni, cu tracţiune 4x2 sau tracţiune 4x4, trei pachete de echipare şi motorizări pe benzină şi diesel. De asemenea, Honda CR-V poate fi cumpărat în varianta cu cutie manuală, în 6 trepte, şi în cea automată, în 5 trepte. Preţul de 20.000 euro, fără TVA, este valabil pentru varianta cu tracţiune pe faţă, din aprilie 2013, potrivit Honda.

Modelul CR-V, lansat în 1995, este la a patra generaţie şi a fost vândut până în prezent în cinci milioane de unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici