Honda recheamă 412.000 de maşini în SUA pentru probleme la sistemul de frânare

Constructorul auto nipon Honda a anunţat, marţi, rechemarea a 412.000 de autovehicule în SUA, pentru probleme la sistemul de frânare, la o lună după ce a iniţiat un program similar pentru defecţiuni la airbaguri.

28 afișări
Imaginea articolului Honda recheamă 412.000 de maşini în SUA pentru probleme la sistemul de frânare

Honda recheamă 412.000 de maşini în SUA pentru probleme la sistemul de frânare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Decizia de rechemare vizează 344.000 de modele Odyssey şi 68.000 de autovehicule Element, produse în perioada 2007-2008.

"Honda a primit sesizări din partea clienţilor privind sistemul de frânare", a anunţat constructorul auto.

Grupul a anunţat în februarie rechemarea a 440.000 de maşini pentru a remedia probleme ale airbagurilor, totalul maşinilor chemate în service pentru astfel de defecţiuni ajungând la 950.000 de unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici