Honda recheamă aproape un milion de maşini în service. Vezi ce modele si pentru ce probleme

Honda va rechema în service circa 960.000 de maşini Fit, din clasa subcompactă, dar şi alte modele, pentru a remedia mai multe probleme, inclusiv defecţiuni la sistemul de închidere electrică a geamurilor, a anunţat, luni, grupul nipon.

320 afișări
Imaginea articolului Honda recheamă aproape un milion de maşini în service. Vezi ce modele si pentru ce probleme

Honda recheamă aproape un milion de maşini în service

Nu au fost raportate accidente cauzate de respectivele defecţiuni până în prezent, a afirmat un reprezentant al Honda.

În Japonia, rechemările acoperă maşini Fit produse în perioada octombrie 2005 - octombrie 2009. Autoheviculele din clasa subcompactă au fost vândute şi în afara Japoniei, mai ales în China şi alte ţări asiatice.

Purtătorul de cuvânt al Honda a afirmat că grupul nu face public costul programului de rechemare în service a maşinilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici