Hotelierii din Mamaia acuză Enel că în staţiune curentul se întrerupe periodic

Hotelierii din Mamaia susţin că nu-şi pot desfăşura activitatea în condiţii normale deoarece se întrerupe periodic alimentarea cu energie electrică şi cer societatăţii Enel Distribuţie Dobrogea să ia măsuri cât mai rapid.

27 afișări
Imaginea articolului Hotelierii din Mamaia acuză Enel că în staţiune curentul se întrerupe periodic

Hotelierii din Mamaia acuză Enel că în staţiune curentul se întrerupe periodic (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

"Ţinând cont de faptul că în Mamaia sunt adesea probleme cu energia electrică, curentul se întrerupe periodic în staţiune şi, implicit, în cadrul hotelurilor, restaurantelor şi teraselor, Asociaţia Patronală Mamaia solicită societăţii Enel Distribuţie Dobrogea să ia măsuri cât mai rapid în acest sens", se arată într-un comunicat al asociaţiei.

Nicolae Bucovală, preşedintele asociaţiei, consideră că întreruperea energiei reprezintă o sfidare la adresa tuturor firmelor din zonă, care primesc constant plângeri din partea clienţilor şi ameninţări cu acţionarea în instanţă.

"În nordul staţiunii, curentul a fost întrerupt luni între orele 15 şi 22. Şi zilele trecute au fost întreruperi ale energiei. Credem că cei de la Enel ar trebui să redimensioneze investiţiile în staţiune, pentru că nu mai fac faţă", a declarat pentru MEDIAFAX Nicolae Bucovală.

El spune că, tot luni, bulevardele din staţiune nu au fost luminate până la ora 22.

"Din cauza întreruperii energiei electrice, luni au rămas blocaţi în telegondolă mai mulţi turişti", a adăugat Bucovală.

Asociaţia Patronală Mamaia reuneşte reprezentanţii a peste 40 de hoteluri din staţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici