Hotelul Mamaia, cumpărat de un bucureştean. Vezi cât a costat

Complexul hotelier Mamaia, din staţiunea cu acelaşi nume, a fost cumpărat de la stat cu 2,4 milioane de euro de Silviu Iordache din Bucureşti în urma unei licitaţii deschise organizată de Ministerul Turismului şi Dezvoltării Regionale (MDRT).

745 afișări
Imaginea articolului Hotelul Mamaia, cumpărat de un bucureştean. Vezi cât a costat

Hotelul Mamaia, cumpărat de un bucureştean. Vezi cât a costat

Ministerul nu a dat alte informaţii despre cumpărătorul hotelului de pe litoral şi nu a precizat nici dacă tranzacţia a fost realizată prin intermediul unei companii, relatează Ziarul Financiar.

Complexul include hotelul de cinci stele cu 66 de locuri de cazare, un restaurant şi două terase.

Contractul de vânzare - cumpărare va cuprinde o clauză prin care cumpărătorul este obligat să menţină activul în circuitul turistic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici