Hotelurile, clasificate după calitatea managementului şi a serviciilor

Patronatul agenţiilor de turism din România intenţionează să iniţieze în acest an un sistem de monitorizare şi clasificare a managementului şi serviciilor din hoteluri, în baza căruia vor fi identificate unităţile de cazare agreate de asociaţie.

1 afișare
Imaginea articolului Hotelurile, clasificate după calitatea managementului şi a serviciilor

Hotelurile, clasificate după calitatea managementului şi a serviciilor

Primele hoteluri monitorizate vor fi cele de pe litoral.

"Acest concept nu vrea să concureze Ministerul Turismului cu o altă clasificare. Zidurile şi încăperile hotelurilor vor fi clasificate în continuare de minister, noi vom monitoriza doar calitatea managementului şi a serviciilor. Sperăm ca sistemul să determine o emulaţie prin care hotelierii să vrea să fie agreaţi, iar nivelul serviciilor să crească în beneficiul clienţilor", a declarat, vineri, Adrian Voican, membru în conducerea Patronatului Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT).

El a precizat că noul sistem va fi elaborat de comisia de turism intern a ANAT şi discutat de membrii asociaţiei pe 5 octombrie, la Sovata.

ANAT nu a stabilit deocamdată criteriile prin care hotelurile vor fi clasificate, o decizie în acest sens urmând să fie luată în octombrie.

Potrivit lui Voican, iniţiativa agenţiilor de turism are ca scop stabilirea unei comunicări mai bune între hotelieri şi clienţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici