Hotelurile de două stele au devenit mai profitabile decât cele de lux

Radu Enache, proprietarul lanţului hotelier Continental, care operează 14 hoteluri cu afaceri de 21 de milioane de euro, susţine că în condiţiile economice actuale sunt mai rentabile hotelurile clasificate la două stele decât cele de cinci stele.

29 afișări
Imaginea articolului Hotelurile de două stele au devenit mai profitabile decât cele de lux

Hotelurile de două stele au devenit mai profitabile decât cele de lux (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Profitabilitatea pe salariat la hotelul de două stele Hello este mai mare decât cea obţinută pe angajat la unitatea de cinci stele Grand Hotel Continental. Unităţile de cinci stele trec printr-o mare dificultate în această perioadă. Încercăm să rezistăm pe o piaţă aflată în degringoladă din cauza reducerii tarifelor la cazare", a declarat Radu Enache, care nu a precizat însă care este marja de profit în cele două situaţii.

Citeşte mai multe despre profitabilitatea hotelurilor de două stele pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici