Iaşi va găzdui cea mai mare clădire de birouri. Investiţia se ridică la 120 de milioane de euro

  • Palas Campus va fi cea mai mare clădire de birouri din ţară
  • Lucrările vor fi gata doi ani, iar până atunci 1700 de persoane vor lucra aici
  • Noua investiţie a companiei lui Iulian Dascălu va ajunge la 120 de milioane de euro
3672 afișări
Imaginea articolului Iaşi va găzdui cea mai mare clădire de birouri. Investiţia se ridică la 120 de milioane de euro

Sursa foto: Facebook / United Business Center Iaşi

Cea mai mare clădire de birouri din România va fi la Iaşi. Iulian Dascălu, cel care face această investiţie de 120 de milioane de euro, îţi spune ce vei găsi acolo. Lucrările pentru Palas Campus au început de câteva luni. Vor fi şi şase corpuri de clădire, conectate între ele, cu înălţimi diferite.

Pe lângă birouri, vor fi spaţii de coworking în aer liber, restaurante, cafenele, un hub medical şi o zonă de servicii. Ca să poţi să circuli fără probleme prin zonă, străzile şi bulevardele din apropiere vor fi lărgite şi refăcute şi vor fi făcute şi piste de biciclete. Iar dacă vei vrea să te relaxezi, vei putea face acest lucru într-o grădină de 4500 de metri pătraţi.

 Iulian Dascălu, dezvoltator: Ne bazăm pe date şi pe cereri clare ale chiriaşilor noştri. După cum ştiţi, Iaşul are nevoie de spaţii de birouri, va avea o creştere, Iaşul va avea o creştere foarte mare pe tot ce înseamnă domeniul IT şi atunci trebuie să avem aceste spaţii ca să putem atrage aceşti operatori, aceşti chiriaşi internaţionali. E un proiect de regenerare urbană, un proiect de 120 de milioane de euro, care  va fi finalizat în doi ani şi care va ajuta la dezvoltarea oraşului Iaşi. Cred că va fi, va avea un impact economic foarte bun pentru oraş şi pentru România. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici