Idee British Telecom: cabine electrice pentru încărcarea maşinilor

BT vrea să transforme vechile cutii telefonice în staţii de încărcare pentru maşini alimentate cu baterii, iar prima unitate de testare va fi instalată în Scoţia.

391 afișări
Imaginea articolului Idee British Telecom: cabine electrice pentru încărcarea maşinilor

Idee British Telecom: cabine electrice pentru încărcarea maşinilor

O idee ambiţioasă, dar potenţial foarte eficientă. British Telecom (BT) doreşte să transforme vechile cabine telefonice, folosite în prezent pentru a găzdui cabluri, în staţii de încărcare pentru vehicule electrice.

O operaţiune care ar putea duce la instalarea a 60.000 de puncte de încărcare noi. 

Mulţi şoferi sunt reticenţi la ideea de a cumpăra o maşină electrică din motive logistice, în discuţie fiind numărul redus al punctelor de încărcare.

Prin urmare, profitând de o infrastructură deja răspândită precum cea a cabinelor telefonice, s-ar putea atenua ceea ce se numeşte „anxietate de încărcare”.

Instalarea primei unităţi de testare va avea loc în Scoţia şi va ajuta BT să înceapă să efectueze evaluări, în vederea unui proiect la scară largă.

Printre elementele de evaluat se numără disponibilitatea energiei transmisibile către cabine şi problemele de planificare civilă.

În plus, o altă problemă care trebuie abordată este cea legată de finanţare. Multe întrebări la care BT va trebui să răspundă în lunile următoare, când experimentul va intra într-o fază mai avansată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici