Idei de afaceri: Care sunt costurile şi avantajele unui magazin online

Merită să porneşti o afacere în aceste vremuri tulburi şi dacă da, ce fel de afacere are şansele cele mai mari de reuşită cu cele mai mici riscuri? Sunt întrebări pe care mulţi ni le-am pus sau încă ni le punem.

280 afișări
Imaginea articolului Idei de afaceri: Care sunt costurile şi avantajele unui magazin online

Idei de afaceri: Care sunt costurile şi avantajele unui magazin online (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Se pare că există şi răspunsuri la aceste întrebări. Unul dintre ele ar fi că deschiderea unui magazin online ar întruni toate condiţiile impuse de situaţia economică actuală.

Riscurile sunt mici pentru că şi investiţia este mică. Vorbim de câteva sute de euro. Iar dacă ne uităm şi la faptul că marile magazine virtuale precum eMag au anunţat creşteri de vânzări în ultimele luni, am putea spune că este un business oportun în această perioadă.

Dar să revenim la investiţie.Costurile pentru deschiderea unui magazin online pornesc de la 150 de euro şi cresc în funcţie de complexitatea platformei. Sunt multe firme specializate care oferă la pachet: licenţă magazin online, instalare şi configurare, realizare, prelucrare, editare Logo, design unic pentru noul magazin online şi asistenţă şi suport tehnic 12 luni. Magazinul poate fi funcţional în câteva zile.

Citeşte mai multe despre costurile şi avantajele unui magazin online pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici