Ikea intenţionează să deschidă al doilea magazin din Bucureşti. Data la care va fi finalizat acesta

Ikea plănuieşte să deschidă un al doilea magazin în zona Pallady din Bucureşti până la finele lui 2018, în care va investi peste 80 de milioane de euro, potenţialul pentru România fiind de nouă magazine, a decalrat, marţi, Stefan Vanoverbeke, Retail Manager IKEA pentru sud-estul Europei.

2342 afișări
Imaginea articolului Ikea intenţionează să deschidă al doilea magazin din Bucureşti. Data la care va fi finalizat acesta

Ikea intenţionează să deschidă al doilea magazin din Bucureşti până la finalul anului 2018

Compania de retail mobiliar şi decoraţiuni Ikea intenţionează să construiască magazine în Timişoara, Braşov şi Cluj, oraşele fiind alese în urma potenţialului de piaţă şi al numărului de locuitori, a precizat Stefan Vanoverbeke.

În prezent, în România, portofoliul companiei suedeze include magazinul din zona Băneasa, Bucureşti şi cel care urmează să fie construit, după ce primeşte avizul, în zona Pallady şi care va fi finalizat până la sfârşitul lui 2018. Mai mult, Ikea îşi propune să aibă 13 magazine în sud-estul Europei până în 2025. În 2017 urmează să se deschidă magazinul din Belgrad, apoi cel din Ljubljana.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici