IMM-urile şi ONG-urile vor putea achiziţiona tehnică IT de 25.000 de euro,cu 10% contribuţie proprie

Ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, a declarat, sâmbătă, că IMM-urile şi ONG-urile vor putea accesa un program finanţat prin fonduri europene prin care vor putea achiziţiona echipamente IT şi servicii de internet în valoare de 25.000 de euro, cu zece la sută contribuţie proprie.

117 afișări
Imaginea articolului IMM-urile şi ONG-urile vor putea achiziţiona tehnică IT de 25.000 de euro,cu 10% contribuţie proprie

IMM-urile şi ONG-urile vor putea achiziţiona tehnică IT de 25.000 de euro,cu 10% contribuţie proprie (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Vreme a afirmat, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că Ministerul Comunicaţiilor va derula un program din fonduri europene destinat IMM-urilor şi ONG-urilor, prin care acestea vor putea cumpăra echipamente IT şi servicii de internet în valoare de 25.000 de euro.

"Avem un program pe Axa 311, el se referă la dezvoltarea broadband-ului şi upgrade de broadband. Este orientat pe IMM-uri şi ONG-uri. Suma maximă este de 25.000 de euro, cu zece la sută contribuţie proprie. În acest program societăţile îşi pot achiziţiona calculatoare, imprimante, faxuri, tot ce ţine de IT, pot proiecta pagini de net şi pot achiziţiona servicii de internet broadband sau pot face un upgrade", a spus Vreme.

El a precizat că acest program, în valoare totală de 42 de milioane de euro, va fi disponibil în "maximum o săptămână şi jumătate".

"Este un program foarte util la ora actuală IMM-urilor şi ONG-urilor. El va fi disponibil în maxim o săptămână şi jumătate. Este un program în valoare totală de 42 de milioane de euro. În primă fază, vor fi disponibile 12 milioane de euro pentru acest program", a afirmat Vreme.

Ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, s-a aflat, sâmbătă, la Timişoara, unde s-a întâlnit cu prefectul de Timiş, Mircea Băcală, şi cu reprezentanţi ai Direcţiei Regionale de Poştă Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici