Imobiliarii vând câte 7 apartamente lunar

Dezvoltatorii a nouă din cele mai mari proiecte imobiliare din Bucureşti au vândut de la începutul anului circa 330 de apartamente, o medie de 7 apartamente lunar de proiect, în creştere uşoară faţă de perioada similară a anului trecut, dar mult sub nivelul din anii „de glorie” ai pieţei imobiliare, arată o analiză ZF, care a cerut informaţii despre 15 proiecte.

42 afișări
Imaginea articolului Imobiliarii vând câte 7 apartamente lunar

Imobiliarii vând câte 7 apartamente lunar (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Proiectele analizate cuprind aproximativ 4.000 de locuinţe noi, din care mai sunt disponibile spre vânzare aproape 1.000 de unităţi a căror vânzare ar putea dura până spre sfârşitul anului 2011. "În aprilie a fost înregistrat un număr record de vânzări de şapte apartamente, în mai trei, iar în iunie au fost vândute patru apartamente până în prezent", spun reprezentanţii proiectului Asmita Gardens, în care mai sunt disponibile circa 270 din cele 760 de apartamente, ale căror preţuri pornesc de la 125.000 de euro.

Citeşte mai multe despre vânzările de apartamente pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici