În ţara în care tot mai mulţi oameni sunt singuri a fost inventată „soţia virtuală”

Asistenţii virtuali sunt din ce în ce mai răspândiţi, fiecare companie de tehnologie dezvoltând propria soluţie, însă compania Gatebox din Japonia doreşte să aducă această tehnologie la un alt nivel.

2465 afișări
Imaginea articolului În ţara în care tot mai mulţi oameni sunt singuri a fost inventată „soţia virtuală”

În ţara în care tot mai mulţi aomeni sunt singuri a fost inventată „soţia virtuală”

Astfel a apărut dispozitivul Boku no Yome, care se traduce „soţia mea” din japoneză, un dispozitiv care foloseşte un asistent virtual pentru a simula o relaţie cu utilizatorul, transmite Go4it.

Boku no Yome este un dispozitiv nu foarte diferit de alte boxe inteligente cu display precum  Amazon Echo Show, însă foloseşte un display transparent pentru a afişa un personaj tridimensional în stil „anime” care ia forma asistentului. Aceasta poate controla toate dispozitivele inteligente din casă, asemeni altor soluţii de pe piaţă, însă vine şi cu o serie de funcţii exclusive.

Citeşte articolul complet

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici