Începe o afacere de la executări silite! Poate costa şi de trei ori mai puţin!

Banii sunt greu de găsit astăzi, iar o afacere pare foare greu de demarat, dar dacă mergi de la început pe costuri minime şi îţi alegi un domeniu în care te pricepi sau ai un asociat care se pricepe, poţi începe un business chiar şi cu 2.000 - 3.000 de euro! Bunurile executate silit fac posibil acest lucru!

49 afișări
Imaginea articolului Începe o afacere de la executări silite! Poate costa şi de trei ori mai puţin!

Începe o afacere de la executări silite! Poate costa şi de trei ori mai puţin!

Depinde de domeniul pe care vrei să te axezi! Poţi să-ţi deschizi o shaormerie, un coafor, un magazin online de haine şi încălţăminte, să începi cu business în taximetrie ş.a.m.d..

De exemplu, cu o sumă de aproape 2.000 de euro poţi cumpăra echipamentele necesare demarării unui business în industria de frumuseţe.

"Un tânăr întreprinzător sau un antreprenor poate folosi cu succes oportunitatea bunurilor existente pe piaţă... Se poate începe o afacere în familie, care să aibă la bază cheltuieli cât mai mici şi forţă de muncă proprie. Poate fi o soluţie, mai ales pentru cei rămaţi fără joburi într-o perioadă atât de grea pentru economie", spune Cristina Boarna, dezvoltatorul proiectului de executări silite Executari.Com.

Citeşte mai multe despre începerea unei afaceri cu bunuri executate silit pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici