ING Bank a lansat miercuri un cont de economisire pentru copii şi două credite

ING Bank România a lansat miercuri un credit cu dobândă de 15,5%, în sumă maximă de 60.000 lei şi scadenţă la cinci ani, un împrumut imobiliar cu o rată de 5,5% şi o valoare maximă de 80.000 euro, precum şi un cont în care părinţii pot economisi bani pentru copii.

400 afișări
Imaginea articolului ING Bank a lansat miercuri un cont de economisire pentru copii şi două credite

ING Bank a lansat miercuri un cont de economisire pentru copii şi două credite (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

ING Bank aniversează 15 ani de activitate bancară în România şi cinci ani de la momentul lansării activităţii de retail banking.

Astfel, lansează oferta aniversară "ING Personal", care constă într-un credit cu dobândă de 15,5% pe an, respectiv o rată anuală efectivă de 18,23%, pentru o sumă de 60.000 lei, cu asigurare încheiată şi acordat pe o perioadă de cinci ani.

Pe de altă parte, banca mai lansează creditul imobiliar "ING de Casă Nouă", cu dobândă de 5,5%, respectiv o rată anuală efectivă de 6,11%, la care este necesar un avans de 25%, iar suma maximă este de 80.000 euro.

"Creditul se poate obţine pentru cumpărarea sau construirea unei locuinţe, cu scop de reşedinţă principală, chiar dacă există în proprietate şi alte imobile sau terenuri. Timpul de preaprobare a împrumutului este de maxim 24 de ore de la depunerea completă a dosarului. Dacă titularul creditului vrea să îl plătească în avans după numai 12 luni, nu plăteşte niciun comision suplimentar", se arată în oferta ING.

Potrivit directorului general adjunct al băncii, Albert Roggemans, produsul reprezintă un credit alternativ pentru programul guvernamental "Prima Casă".

"Am vrut să participăm la «Prima Casă», dar în ultimul moment ne-am răzgândit pentru că am văzut că garanţia nu este 100% sigură şi procedurile erau un pic birocratice, iar cea cu dosarele era o povară pentru noi", a spus Roggermans, în cadrul unei conferinţe de presă.

El a adăugat că politica băncii este bazată pe produse simple şi transparente.

"A fost un lucru bun că am lansat singuri un produs pentru că vindem, nu aşteptăm, şi astfel ne majorăm cota de piaţă pe piaţa imobiliară", a explicat Roggermans.

ING mai lansează contul de economii pentru copii, în care orice părinte poate economisi până în momentul în care copii vor împlinii 18 ani, beneficiind de o dobândă de 10%. Acest produs va avea ataşat două carduri, unul de debit, pentru depunerea şi retragerea banilor, destinat părinţilor, iar al doilea va fi destinat rudelor sau altor persoane, care îl pot utiliza doar pentru depunere de fonduri în cont.

"În doar cinci ani de la momentul lansării activităţii de retail banking, ING Bank a ajuns la aproape 900.000 de clienţi persoane fizice", a declarat într-un comunicat, Albert Roggemans.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici