ING recrutează tineri absolvenţi pentru training. Vezi ce condiţii trebuie să îndeplineşti

ING Bank, a zecea bancă după activele deţinute, deschide din nou campania de recrutare de tineri absolvenţi pentru un program de "management trainee", în cadrul căruia sunt instruiţi timp de şase luni în diverse departamente.

1111 afișări
Imaginea articolului ING recrutează tineri absolvenţi pentru training. Vezi ce condiţii trebuie să îndeplineşti

ING recrutează tineri absolvenţi pentru training. Vezi ce condiţii trebuie să îndeplineşti (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Sunt căutaţi tineri care au absolvit programe masterale în promoţia din 2010, iar una dintre cerinţe este ca media anilor de studiu din facultate să fie peste 9, scrie Ziarul Financiar.

"În fiecare an primim în medie cam 100 de aplicaţii. (...) Echipele de trainee au variat numeric de-a lungul anilor de la minimum două la maximum şapte persoane, întrucât este necesar să corelăm gradul de absorbţie a tinerilor absolvenţi cu nevoile organizaţiei", potrivit prezentării programului, disponibilă pe site-ul ING.

Acesta este al 13-lea an în care olandezii recrutează tineri absolvenţi pe plan local. ING funcţionează pe plan local în regim de sucursală a băncii-mamă din Olanda şi are aproape 1.300 de angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici