Insolvenţa Terra Residence îi costă pe cumpărători zeci de mii de euro: "Am fost naivi de bună-credinţă"

Insolvenţa ansamblului de locuinţe Terra Residence din Voluntari dezvăluie încă o dramă imobiliară trăită de oamenii care în perioada 2006-2008 visau cu ochii deschişi la o casă nouă, ca în Vest. Ei cumpărau locuinţe "off-plan" şi nici nu-şi puneau problema că ar putea pierde atât avansul, cât şi locuinţa.

175 afișări
Imaginea articolului Insolvenţa Terra Residence îi costă pe cumpărători zeci de mii de euro: "Am fost naivi de bună-credinţă"

Insolvenţa Terra Residence îi costă pe cumpărători zeci de mii de euro: "Am fost naivi de bună-credinţă" (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

"Erau refuzaţi oameni grei. Venise un om de afaceri care dorea să cumpere un penthouse pentru fiica lui şi a fost refuzat. Proiectul (Terra Residence - n.red.) este în cea mai frumoasă şi aerată zonă, lângă două păduri. Este linişte, mi s-a promis grădiniţă, Carrefour, Mega Image.

Mi s-a spus chiar că voi fi acţionar într-un restaurant din complex. Ulterior am aflat că aceleaşi promisiuni au fost făcute şi altor clienţi", spune revoltat Gabriel Dimirule, unul dintre clienţii proiectului Terra Residence din Voluntari, al cărui dezvoltator - firma Terra Vision - se află în insolvenţă, având datorii de 33 de milioane de euro.

Dimirule, om de afaceri, deţine un apartament într-unul din blocurile finalizate în cadrul proiectului Terra Residence. În 2008 el a mai plătit 80.000 de euro dezvoltatorului, o firmă controlată de omul de afaceri Daniel Thomas, pentru un apartament de 80 de metri pătraţi în care dorea să-şi mute mama.

Citeşte mai multe despre banii pierduţi de cumpărători după insolvenţa Terra Residence pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici