Iohannis trasează liniile în economie: Creşterea TVA-ului nu este o soluţie

„Creşterea TVA-ului nu este o soluţie, dar dacă pe termen scurt se găseşte, cu ajutorul experţilor, că anumite măsuri trebuie puse în practică, probabil că Guvernul le poate promova”, spune preşedintele Klaus Iohannis.

99 afișări
Imaginea articolului Iohannis trasează liniile în economie: Creşterea TVA-ului nu este o soluţie

Iohannis trasează liniile în economie: Creşterea TVA-ului nu este o soluţie

Iohannis a fost întrebat dacă premierul, înainte de a pleca la Bruxelles, a discutat cu el condiţiile de negociere şi, pe de altă parte, dacă consideră că o creştere a TVA-ului este o soluţie sustenabilă pentru situaţia actuală a României.

„Da, am avut o discuţie cu Premierul înainte să plece la Bruxelles. Dacă creşterea TVA-ului este o soluţie – după părerea mea, nu este o soluţie, dar dacă pe termen scurt se găseşte, cu ajutorul experţilor, că anumite măsuri trebuie puse în practică, probabil că Guvernul le poate promova. Creşterea TVA-ului sau scăderea TVA-ului au mai fost discutate în foarte multe rânduri. În ansamblu, acum nu cred că este o soluţie. După părerea mea, soluţia constă în creşterea gradului de colectare, adică să se adune banii care se cuvin la bugetul statului”, a răspuns preşedintele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
tva,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici