Ionel Manţog, consilier personal al lui Videanu - surse

Ionel Manţog şi Marcel Hoară, membri ai PDL Gorj, au fost numiţi consilieri personali ai ministrului Economiei, Adriean Videanu (PDL), potrivit unor surse citate de corespondentul MEDIAFAX.

81 afișări
Imaginea articolului Ionel Manţog, consilier personal al lui Videanu - surse

Ionel Manţog, consilier personal al lui Videanu - surse (Imagine: Mediafax Foto)

Manţog a fost în perioada 2005-2006 secretar de stat pe probleme de minerit, în fostul minister al Economiei şi Comerţului, funcţie din care a demisionat după implicarea sa într-o anchetă a procurorilor anticorupţie.

Ulterior, Ionel Manţog a fost director economic la Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, iar după ieşirea PDL de la guvernare acesta a fost trimis de conducerea liberală a societăţii să lucreze ca jurist la Rovinari, în cadrul unei subunităţi.

Marcel Hoară a fost şef al Agenţiei de Dezvoltare a Zonelor Miniere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici