Isărescu: În prima zi la BNR am fost la Tezaur, să văd dacă mai e acolo

Primul lucru pe care l-a făcut Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), atunci când a preluat această funcţie, în septembrie 1990, a fost să viziteze Tezaurul băncii centrale, informează cotidianul Gândul.

37 afișări
Imaginea articolului Isărescu: În prima zi la BNR am fost la Tezaur, să văd dacă mai e acolo

Isărescu: În prima zi la BNR am fost la Tezaur, să văd dacă mai e acolo (Imagine: Ovidiu Andrei/Mediafax Foto)

"Voiam să văd dacă mai e ceva, cu toate zvonurile de atunci...", le-a mărturisit marţi Isărescu studenţilor prezenţi în aula Academiei de Studii Economice, cu ocazia sesiunii finale a primului proiect-pilot BNR - Zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti.

Cu ceva emoţii în faţa auditoriului - aşa cum a recunoscut că i se întâmplă de fiecare dată când vorbeşte în aula ASE - el a continuat cu poveţe pentru tinerii care-l urmăreau cu mare atenţie.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici