Jaguar XJ, disponibil în România la preţuri pornind de la 65.000 euro fără TVA

Premium Auto, importatorul Jaguar, a lansat pe piaţa locală noul model XJ, care poate fi achiziţionat, în funcţie de variante şi dotări, la preţuri care pornesc de la 65.000 de euro fără TVA.

418 afișări
Imaginea articolului Jaguar XJ, disponibil în România la preţuri pornind de la 65.000 euro fără TVA

Jaguar XJ, disponibil în România la preţuri pornind de la 65.000 euro fără TVA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jaguar XJ este echipat cu trei variante de motorizări, având un consum de 5,9 litri la suta de kilometri şi emisii de dioxid de carbon de 184 grame la kilometru.

Noul model este disponibil în două variante de ampatament - standard şi lung.

Vehicolul constructorului britanic este mai uşor cu peste 150 de kilograme faţă de alte modele din clasa sa datorită caroseriei din aluminiu inspirată de tehnologia aerospaţială, ceea ce permite noului XJ să-şi minimizeze emisiile de carbon.

Pe lângă Jaguar, Premium Auto, parte a Ţiriac Holdings, este şi importator al mărcii Land Rover.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici