KMG : Tranzacţia cu grupul chinez CEFC nu ar trebui să fie afectată de scandalul Rompetrol II

KazMunayGas, proprietarul KMG International, fostul grup Rompetrol, spune că tranzacţia pentru cedarea unui pachet de 51% din structura care controlează rafinăria Petromidia către grupul chinez CEFC nu ar trebui să fie afectată de scandalul Rompetrol II "în mod normal".

362 afișări
Imaginea articolului KMG : Tranzacţia cu grupul chinez CEFC nu ar trebui să fie afectată de scandalul Rompetrol II

KMG : Tranzacţia cu grupul chinez CEFC nu ar trebui să fie afectată de scandalul Rompetrol II (Imagine Adrian Boioglu / Mediafax Foto)

"Devenim o victimă colaterală. Din punctul de vedere al angajamentelor este o tranzacţie făcută, dar factorii externi o pot întrerupe", a declarat marţi Azamat Zhangulov, senior vicepresident al KMG International.

Săptămâna trecută partea chineză şi kazahii au anunţat finalizarea negocierilor care avea drept obiect vânzarea unui pachet de 51% din KMG International. Reprezentanţii KMG International nu au precizat când ar fi trebuit să primească banii şi nici când trebuia finalizată tranzacţia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici