Lansarea Samsung Galaxy S4: Cum se pregăteşte New York-ul pentru eveniment

La ora 8.00 de dimineaţă televiziunile americane se întreceau în a da două ştiri: numirea unui nou Papă şi lansarea de către Samsung a noului său model, Samsung Galaxy S4. Gigantul sud-coreean a ales să îşi lanseze cel mai nou model de telefon în “oraşul care nu doarme niciodată”, în “Marele Măr”, la New York, în SUA, principala piaţă a rivalilor de la Apple.

1143 afișări
Imaginea articolului Lansarea Samsung Galaxy S4: Cum se pregăteşte New York-ul pentru eveniment

Lansarea Samsung Galaxy S4: Cum se pregăteşte New York-ul pentru eveniment

În aşteptarea celui mai nou model al Samsung acţiunile Apple cresc timid la bursa din New York, oraş împânzit de reclamele care anunţă lansarea S4. În Times Square mesajele sună aşa “Be ready 4 the next generation” (Fiţi pregătiţi pentru noua generaţie).  Aproape fiecare clădire din micuţa piaţă centrală new-yorkeză este îmbrăcată într-o reclamă Samsung ce luminează zi şi noapte. Evenimentul de lansare va fi de asemenea transmis live aici.

La Radio City Music Hall, clădirea care va găzdui recepţia din această seară la care se va prezenta noul telefon al Samsung, lucrările de amenjare sunt în toi.

Citeşte mai multe despre lansarea Samsung Galaxy S4 pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici