Leonardo intră în reorganizare judiciară la presiunea creditorilor

Retailerul de încălţăminte şi marochinărie Leonardo, cu afaceri de 136 mil euro în 2008, a cerut insolvenţa, decizând să intre în reorganizare judiciară la presiunea creditorilor, potrivit Casei de Insolvenţă Transilvania, care se va ocupa de reorganizarea companiei, informează Ziarul Financiar.

78 afișări
Imaginea articolului Leonardo intră în reorganizare judiciară la presiunea creditorilor

Leonardo intră în reorganizare judiciară la presiunea creditorilor (Imagine: Alexandru Florescu/Mediafax Foto)

"Cele mai mari datorii sunt către furnizori. Leonardo a luat aceasta hotărâre din cauza scăderii cererii pe piaţa internă şi a reducerii vânzărilor cu 25% în acest an, dar şi din cauza presiunilor din partea creditorilor", a declarat Radu Lotrean, asociat coordonator la Casa de Insolvenţă Transilvania.

Citeşte mai multe despre Leonardo şi reorganizarea judiciară pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici