Liberty Galaţi vede bine viitorul. Ce spune Sanjeev Gupta, miliardarul britanic de origine indiană care a preluat combinatul

  • Proprietarul combinatului din Galaţi are un plan de investiţii de un miliard de euro
  • Gupta vrea să investească şi în industria auto şi să producă tablă colorată
  • Liberty Galaţi a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 5 mld. de lei
2198 afișări
Imaginea articolului Liberty Galaţi vede bine viitorul. Ce spune Sanjeev Gupta, miliardarul britanic de origine indiană care a preluat combinatul

Liberty Galaţi vede bine viitorul. Ce spune Sanjeev Gupta, miliardarul britanic de origine indiană care a preluat combinatul

Sanjeev Gupta, miliardarul britanic de origine indiană care a preluat combinatul Sidex Galaţi, spune într-un interviu acordat Ziarului Financiar că a scăzut cererea de oţel din cauza crizei. Însă pe termen lung, cererea va creşte.
 
Acesta crede că planurile sale de a investi un miliard de euro în următorii 10 ani în combinatul Galaţi rămân în picioare. Liberty Galaţi este fostul AcelorMittal, cel mai mare combinat siderurgic din România şi cel mai mare angajator din Galaţi cu peste 5.500 de angajaţi. 
 
  • „Acesta e planul despre care vorbeam. Planurile de tranziţie către oţelul verde fac parte din acest cadru. Acest proiect este progresiv. Avem şi acest proiect cu Romgaz”, a declarat  proprietarul Liberty Galaţi, Sanjeev Gupta.
 
Gupta spune că va îmbunătăţi producţia de tablă produsă la Galaţi. Vrea să fabrice ţevi pentru industria petrolieră, întrucât cererea este foarte mare, dar şi în oţelul colorat.
 
  •  „Un alt produs important pentru Galaţi este oţelul colorat. E o cerere foarte mare în România, chiar mai mare decât oferta noastră, de aceea plănuim să investim mai departe în producţie. În viitor, cele mai importante trei produse din Galaţi vor fi tabla groasă, tabla colorată şi tabla galvanizată pentru autovehicule”, a ma punctat mliardarul. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici