Libra Bank a lansat cardul de debit Libra MasterCard Simple

Libra Bank a lansat cardul de debit Libra MasterCard Simple în lei, pentru populaţie, care beneficiază de scutiri pentru taxele de reînnoire la expirare, de interogare sold la ATM/POS, pentru mini-extras de cont la bancomat, precum şi pentru comisionul de retragere numerar de la unităţile proprii.

22 afișări
Imaginea articolului Libra Bank a lansat cardul de debit Libra MasterCard Simple

Libra Bank a lansat cardul de debit Libra MasterCard Simple

De asemenea, nu se percepe comision pentru operaţiunile la comercianţii din România şi străinatate.

"Iniţierea parteneriatului Libra Bank cu MasterCard, una din cele mai puternice organizaţii internaţionale de carduri, reprezintă o extindere strategică a ofertei băncii", se arată într-un comunicat al băncii.

Libra Bank a demarat şi o promoţie prin care clienţii, care obţin şi activează un card până la 31 iulie, sunt scutiţi de taxa de emitere a cardului, nu plătesc comision de administrare în primul an de valabilitate şi nici de retragere de numerar de la ATM-urile oricărei bănci din România pe întreaga durată de valabilitate a cardului.

Banca este membră a Fondului American de Investiţii New Century Holdings, acţiunile fiind deţinute de mai multe firme controlate de fondul de investiţii Broadhurst.

Cel mai mare acţionar al Libra Bank, Romarta SA, are o participaţie de 37,33%, în timp ce Broadhurst Investments Limited deţine 22,62%, iar Metex Big SA controlează încă 12,19% din acţiunile băncii. Restul acţiunilor sunt deţinute de Valm Proprietăţi (8,89 %), Electroaparataj (8,12%), Bil Investiţii (6,64%), Vel Pitar (2,79%), Şapte Spice (1,16%) şi alţii (0,21%).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici