Libra Bank a lansat un card de economii în euro

Libra Bank a lansat în luna aprilie un card de economii în euro pentru populaţie, la care acordă o dobândă ce poate ajunge la 5% pe an pentru minim 100 de euro păstraţi în cont, a anunţat, luni, instituţia de credit.

32 afișări
Imaginea articolului Libra Bank a lansat un card de economii în euro

Libra Bank a lansat un card de economii în euro

"Produsul Libra Mix se adresează clienţilor individuali, de peste 18 ani şi titulari de cont curent la Libra Bank, oferind posibilitatea de a avea acces la fondurile proprii, direct în valută, atunci când fac plăţi externe către comercianţi, când retrag numerar în valută de la ATM în ţară sau în timpul călătoriilor în străinatate, dar şi când plătesc cu cardul pe Internet sau îşi garantează rezervări hoteliere online etc.", se arată într-un comunicat al băncii.

Comisioanele şi taxele pentru cardul Libra Mix în euro sunt comparabile ca nivel cu cele în vigoare pentru cardul de acelaşi tip în lei. Deschiderea contului curent, emiterea cardului, interogarea de sold de la orice ATM din ţară şi străinatate, precum şi plăţile pentru operaţiuni la comercianţi sunt scutite de comision.

Titularul de cont poate să emită carduri pentru mai mulţi posesori desemnaţi, cu aceleaşi caracteristici, dar care pot avea alte limite zilnice, stabilite de titularul de cont.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici