Libra Bank a lansat un pachet de servicii anti-criză pentru populaţie

Libra Bank a lansat un pachet de servicii anti-criză pentru populaţie, care, printre altele, acordă clienţilor care intră în şomaj dreptul de a retrage depozitul înainte de scadenţă şi reduceri de 10% la serviciile medicale de la medicii stomatologi parteneri, a anunţat, marţi, banca.

42 afișări
Imaginea articolului Libra Bank a lansat un pachet de servicii anti-criză pentru populaţie

Libra Bank a lansat un pachet de servicii anti-criză pentru populaţie

"Pachetul Social" lansat de Libra Bank este disponibil în perioada 02 februarie - 30 iunie 2009, se arată într-un comunicat al Băncii.

"Toţi clienţii persoane fizice care îşi constituie după data de 02 februarie un depozit în lei la Libra Bank, pe termen de minim o lună, în orice sumă peste 150 lei, şi/sau solicită şi primesc un card de debit Libra Salary sau un card de economii Libra Mix, beneficiază de discount de 10% la serviciile medicale de la medicii stomatologi parteneri ai băncii", potrivit comunicatului.

În plus, pesoanele care intră în şomaj în perioada în care deţin depozit la Libra Bank vor avea dreptul să-şi "spargă depozitul înainte de scadenţă", fără a pierde dobânda aferentă perioadei în care au avut plasamentul.

Clienţii vor putea beneficia de acest drept dacă vor prezenta la bancă documentele de la Agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă din România.

"Toţi clienţii încadraţi în condiţiile menţionate mai sus, care intră în şomaj şi au copil cu vârste între 2 şi 18 ani vor primi de la Libra Bank, cumulat cu beneficiile anterioare, echivalentul alocaţiei cuvenite pe o lună pentru un copil, adică 42 lei (un singur copil având vârsta de peste 2 ani, indiferent de numărul copiilor clientului)", potrivit comunicatului instituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici