Licenţa agenţiei Avangarde Turism Club va fi retrasă

Ministerul pentru IMM, comerţ, turism şi profesii liberale va retrage licenţa operatorului de turism Avangarde Turism Club, care nu şi-a respectat obligaţiile contractuale faţă de clienţi, inclusiv faţă de 100 de elevi din Valea Jiului.

58 afișări
Imaginea articolului Licenţa agenţiei Avangarde Turism Club va fi retrasă

Licenţa agenţiei Avangarde Turism Club va fi retrasă

"Deja cercetăm cazul şi le vom retrage licenţa. Oficiul pentru Protecţia Consumatorului îi caută de trei zile, dar la cele trei filiale pe care le au în Bucureşti nu găsesc pe nimeni", a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, ministrul de resort, Ovidiu Silaghi.

Europarlamentarul PDL Monica Iacob Ridzi a cerut ministrului să ridice licenţa agenţiei de turism, considerând că firma "a încălcat obligaţiile pe care le avea faţă de mai multe grupuri de turişti, cărora le-a oferit pachete de sejur în Franţa şi Germania pe perioada sărbătorilor de Paşte".

Elevii din Valea Jiului abandonaţi de agenţia de turism în Paris au plecat, duminică, spre ţară, cu două autocare, fiecare dintre acestea având doi şoferi, iar, potrivit unuia dintre părinţi, copiii ar urma să călătorească încontinuu până acasă, fiind aşteptaţi să ajungă luni seara.

Reprezentanţii agenţiei Avangarde Club nu au putut fi contactaţi pentru a-şi exprima punctul de vedere faţă de situaţia creată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici