Licitaţie pentru lucrări de semnalizare între Pajura şi Mogoşoaia, pentru dublarea parţială a liniei

CFR SA anunţă că a lansat licitaţia pentru achiziţia serviciilor de proiectare şi execuţie a lucrărilor de semnalizare pe linia de cale ferată Pajura - Mogoşoaia, unde se vor executa inclusiv lucrări de dublare parţială a liniei.

154 afișări
Imaginea articolului Licitaţie pentru lucrări de semnalizare între Pajura şi Mogoşoaia, pentru dublarea parţială a liniei

Licitaţie pentru lucrări de semnalizare între Pajura şi Mogoşoaia, pentru dublarea parţială a liniei

Valoarea totală estimată a contractului este de 6.465.956,96 lei fără TVA, cu finanţare din fonduri de la bugetul de stat, iar termenul contractual pentru elaborarea proiectului tehnic şi execuţia lucrărilor de semnalizare este de 7 luni.

Obiectivul principal al lucrărilor de semnalizare şi dublare parţială a liniei de cale ferată pe relaţia Hm Pajura - Mogoşoaia este sporirea capacităţii de circulaţie a trenurilor între Gara de Nord - Aeroport, prin introducerea unei noi diagonale CF (2 aparate de cale) în zona km 8+800 - 8+900 şi lucrări de instalaţii de semnalizare pe liniile CF 301K (Post Giuleşti - Mogoşoaia) şi linia 700 (Pajura - Mogoşoaia).

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 16 august 2023.

Potrivit CFR SA, principalele lucrări de semnalizare care se vor executa în cadrul acestui contract sunt: introducerea a 6 circuite de cale pe linia CF 301K şi linia 700, 4 stâlpi de semnalizare (km 8+651, km 8+451, 9+084, km 10+636), 2 electromecanisme de macaz, montarea de încălzitoare pe aparatele de cale, realizarea reţelei de cablaj pentru echipamentele nou-introduse în cale (cabluri de semnalizare, cabluri pentru alimentare a semnalelor, dulapurilor de bloc, adaptarea dependinţelor pentru noua configuraţie), montarea de dulapuri pentru echipementele de semnalizare, lucrări de relocare, modificare, respectiv demontare din cale a vechilor instalaţii CF şi reconfigurarea instalaţiilor din staţia Mogoşoaia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici