Lidl anunţă că va mări veniturile angajaţilor în acest an. Salariul minim oferit de companie începând cu 1 martie

Începând cu 1 martie 2020, cel mai mic venit brut oferit de Lidl în România va avea o medie lunară de peste 4.000 lei brut, adică aproximativ 2.500 lei net, potrivit unui comunicat al companiei.

112079 afișări
Imaginea articolului Lidl anunţă că va mări veniturile angajaţilor în acest an. Salariul minim oferit de companie începând cu 1 martie

Lidl anunţă că va mări veniturile angajaţilor în acest an. Salariul minim oferit de companie începând cu 1 martie

„În anul financiar 2020, niciun angajat Lidl România nu va realiza un venit lunar mediu mai mic de 4.000 de lei brut (aproximativ 2.500 de lei net), sumă ce include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paşte şi de Crăciun, precum şi alte tipuri de sporuri”, potrivit unui comunicat al companiei.

Odată cu majorarea venitului minim, compania extinde şi pachetul de beneficii şi compensaţii pentru toţi angajaţii. Printre noile beneficii incluse se numără: o zi liberă cu ocazia zilei de naştere, o zi suplimentară de concediu pentru cei care au o vechime mai mare de 5 ani în companie, precum şi creşteri ale sporurilor speciale.

Compania anunţă că va crea aproximativ 1.000 de noi locuri de muncă în toată ţara. Pentru anul financiar care va începe la 1 martie, Lidl are în plan investirea unui miliard de lei în România în extinderea reţelei de magazine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici