Lidl în Bucureşti: Care sunt cartierele alese pentru primele magazine

Retailerul german Lidl, prezent pe piaţa locală cu o reţea de peste 100 de magazine dintre care doar cinci în Capitală, are în plan să mai deschidă cel puţin încă opt unităţi în Bucureşti.

11289 afișări
Imaginea articolului Lidl în Bucureşti: Care sunt cartierele alese pentru primele magazine

Lidl în Bucureşti: Care sunt cartierele alese pentru primele magazine (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Lidl, reţeaua germană de tip discount care a pornit cea mai mare ofensivă din retailul autohton, va deschide magazine în sectoarele "muncitoreşti" din Bucureşti, însă nu are planuri momentan pentru sectoarele unu şi doi, potrivit informaţiilor obţinute de Ziarul Financiar.

Cele mai multe unităţi vor fi deschise în sectorul şase, unde densitatea medie a populaţiei este de circa 10.000 de locuitori/km pătrat. Spre comparaţie, în sectorul unu densitatea este de 3.400 de locuitori/km pătrat.

În sectorul şase compania deţine deja trei dintre cele cinci magazine din Bucureşti. Potrivit reprezentanţilor Pri măriei Sectorului 6, instituţia a eliberat două auto rizaţii de construire - una pentru extindere spaţiu comercial şi una pentru firmă luminoasă - pentru un magazin din strada Moineşti nr. 63, a cărui construcţie este aproape finalizată. Alte şase autorizaţii sunt în curs de eliberare, trei pentru construirea de spaţii comerciale şi trei pentru firme luminoase.

Reprezentanţii primăriei nu oferă însă detalii despre amplasarea celor trei magazine pentru care autorizaţia este în curs de eliberare.

Află unde se vor deschide magazinele Lidl pw www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici