Liliana Mincă, retrasă de la conducerea Agenţiei de Control al Exporturilor

Liliana Mincă (PC) a fost retrasă de la conducerea Agenţiei Naţionale de Control al Exporturilor, prin decizie a premierului Emil Boc.

31 afișări
Imaginea articolului Liliana Mincă, retrasă de la conducerea Agenţiei de Control al Exporturilor

Liliana Mincă, retrasă de la conducerea Agenţiei de Control al Exporturilor (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Liliana Mincă, fost director general al Loteriei Române, a preluat Agenţia Naţională de Control al Exporturilor în aprilie 2009.

Liliana Mincă a mai condus Agenţia Naţională de Control a Exporturilor din 2005 până în martie 2006, când a fost instalată la conducerea Loteriei Române.

Ea a fost revocată din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general al Loteriei la 16 februarie 2009, conducerea companiei fiind preluată atunci de Gheorghe Benea, la propunerea PDL.

Premierul a mai dispus eliberarea din funcţie a conducerii Departamentului pentru Afaceri Europene, Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat, Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Handicap, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului, Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului.

Premierul Emil Boc a anunţat, vineri dimineaţă, că toţi secretarii de stat ai PSD au fost demişi şi că la fiecare minister vor rămâne cel mult doi secretari de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici