Livrările de telefoane iPhone au scăzut cu 9,6% în primul trimestru al anului. Samsung este cel mai mare furnizor de smartphone-uri

Livrările globale de telefoane iPhone ale Apple au scăzut cu 9,6% în primele trei luni ale anului 2024, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2023, potrivit unui raport al International Data Corporation (IDC).

492 afișări
Imaginea articolului Livrările de telefoane iPhone au scăzut cu 9,6% în primul trimestru al anului. Samsung este cel mai mare furnizor de smartphone-uri

Livrările de telefoane iPhone au scăzut cu 9,6% în primul trimestru al anului

IDC a precizat că firma coreeană Samsung a reuşit să ia locul Apple ca principal furnizor global de smartphone-uri în primul trimestru din 2024, potrivit Financial Times.

Între timp, livrările globale de smartphone-uri au crescut cu 7,8% de la an la an, potrivit datelor preliminare, sugerând o redresare mai amplă a industriei.

Apple s-a confruntat cu o scădere a vânzărilor de iPhone-uri în China, confruntându-se cu o concurenţă acerbă din partea rivalilor autohtoni, precum Xiaomi şi Huawei. Vânzările au scăzut şi din cauză că administraţia de la Beijing a sugerat angajaţilor guvernamentali să nu mai utilizeze dispozitive produse de gigantul american.

Livrările de telefoane Xiaomi au crescut cu 33,8% în primele trei luni ale anului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici