Logan MCV facelift va fi lansat în România pe 23 octombrie (Galerie Foto)

Dacia lansează, în România, varianta restilizată (facelift) a modelului Logan MCV (break), pe 23 octombrie, automobilul fiind prezentat în premieră la începutul acestei luni la Salonul Auto de la Paris.

81 afișări
Imaginea articolului Logan MCV facelift va fi lansat în România pe 23 octombrie (Galerie Foto)

Logan MCV facelift va fi lansat în România pe 23 octombrie (Imagine: Mediafax)

Potrivit oficialilor Dacia-Renault, toate variantele de echipare ale Logan MCV facelift vor avea mici modificări la exterior, în timp ce de interiorul restilizat va beneficia doar versiunea cea mai scumpă, Laureate.

Vezi aici galerie foto

Restul versiunilor de echipare ale MCV vor avea acelaşi interior cu cel al modelului iniţial.

La exterior, Logan MCV are partea frontală identică cu cea a Logan Sedan restilizat, iar interiorul pentru versiunea Laureate, este, de asemenea, identic cu cel al Logan Sedan facelift.

Dacia a prezentat pe 2 octombrie, la Salonul Auto de la Paris, modelul Logan MCV restilizat, precum şi conceptul Logan eco2 şi modelul Sandero cu motorizare diesel de 1,5 litri, cu 85 CP, care va fi lansat în România la începutul anului viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici