Logan-uri fabricate în România, pe pieţele din Scandinavia

Automobile Dacia va exporta, începând din acest an, autovehicule Logan produse în România pe pieţele din Scandinavia, a anunţat, vineri, directorul comercial al companiei, Jacques Daniel.

6 afișări
Imaginea articolului Logan-uri fabricate în România, pe pieţele din Scandinavia

Logan-uri fabricate în România, pe pieţele din Scandinavia

"Vom începe din acest an să exportăm Logan-uri fabricate în România pe pieţele din Scandinavia, însă nu am nicio informaţie despre numărul dealerilor de acolo", a declarat Jacques Daniel, la o conferinţă de presă.

Totodată, în acest an, Dacia va lansa noul model Pick Up, care va avea o cotă de 10% din vânzările totale, şi un nou model derivat din Sandero, urmând să crească şi exportul kit-urilor de maşini dezasamblate.

Dacia a vândut de la lansarea modelului Logan, în septembrie 2004, 306.000 de unităţi pe piaţa din România, 61.277 de unităţi în Franţa şi 25.057 în Germania.

Anul trecut, producătorul a deschis 17 showroom-uri, dintre care unul la Reghin şi unul la Câmpulung Muscel. În total, reţeaua are 69 de dealeri, 17 puncte de service şi 16 puncte satelit, care fac legătura cu punctele principale.

Pentru 2008, reprezentantul companiei nu a precizat o cifră exactă a vânzărilor, însă a declarat că Dacia va comercializa mai multe vehicule decât în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici