Loteria Română vrea să contruiască un centru de perfecţionare la Buşteni de 10 milioane euro

Compania Naţională Loteria Română (CNLR) va organiza, în prima parte a lunii octombrie, o licitaţie pentru lucrări destinate construcţiei unui centru de perfecţionare în Buşteni, contractul fiind estimată la 41,7 milioane de lei (aproximativ 10 milioane de euro), pentru o perioadă de 24 de luni.

360 afișări
Imaginea articolului Loteria Română vrea să contruiască un centru de perfecţionare la Buşteni de 10 milioane euro

Loteria Română vrea să contruiască un centru de perfecţionare la Buşteni de 10 milioane euro (Imagine: Mediafax Foto)

"Prin execuţia construcţiei se urmăreşte îmbunătăţirea activităţii Loteriei Române privind ridicarea nivelului de pregătire specifică loteriei precum şi perfecţionarea continuă a tuturor salariaţilor întreprinderii. Pentru acest lucru este necesar executarea lucrărilor de construcţii şi instalaţii aferente «Construiri unui Centru de perfecţionare pentru instruire a personalului din cadrul CNLR», precum şi elaborarea proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie", se arată în caietul de sarcini al licitaţiei, publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro.

Centrul de perfecţionare va fi construit pe un teren aflat în proprietate CNLR, situat în judeţul Prahova, în intravilanul oraşului Buşteni, pe strada Traian Vuia 14, şi are o suprafaţă de circa 10.000 metri pătraţi.

"Terenul face parte din UTR 5 - subzona locuinţe şi funcţiuni complementare cu caracter predominant de odihnă, turism, recreere", se mai spune în caietul de sarcini.

Regimul de înălţime propus pentru centrul de perfecţionare este de 4 nivele, suprafaţa construită la sol fiind de circa 500 metri pătraţi, iar suprafaţa totală desfăşurată de aproximativ 2.500 metri pătraţi

Clădirea va avea un restaurant cu o capacitate de 200 de persoane, o sală de conferinţe pentru circa 250 de persoane, 6 săli de curs şi o sală multimedia pentru aproximativ 100 persoane, precum şi o sală pentru recreere şi una pentru expoziţii.

"La parter se va ajunge prin intermediul unor scări exterioare placate cu piatră, realizându-se o amplă terasă cu vedere spre zona împădurită. Spaţiile interioare vor fi concepute în aşa fel încât să profite de priveliştea spre aval, spre vest prin suprafeţe mari vitrate, terase şi balcoane spaţioase", se mai spune în caietul de sarcini.

Centrul de cazare va fi găzduit de o clădire al cărei regim de înălţine propus este de 3 nivele, cu o suprafaţa totală desfăşurată de aproximativ 600 metri pătraţi.

Clădirea va avea living, loc de luat masă, bucătărie şi 7 dormitoare cu baie proprie.

Ofertanţii vor depune o garanţie de participare de 672.000 lei, precum şi o declaraţie privind cifra medie anuală de afaceri pe ultimii trei ani, de cel puţin 67,2 milioane de lei.

Proiectul va fi finanţat din surse proprii.

Loteria Română mai are în derulare două licitaţii în domeniul IT, care însumează 55,5 milioane de lei, termenul limită de depunere a ofertelor urmând să expire în 29 septembrie, respectiv 5 octombrie.

Loteria Română îşi desfăşoară activitatea prin intermediul unei reţele naţionale care cuprinde sediul central, 41 de centre de profit, 942 de agenţii proprii şi 1.007 agenţii mandatare, depozite de valori şi casierii (circa 100), depozitul central şi depozite de materiale.

În 2010, CNLR a avut un număr mediu de 2.806 angajaţi şi a consemnat o cifră de afaceri de 1,1 miliarde de lei, în scădere cu 22,7%, iar profitul net a coborât cu 19,5%, la 121,15 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici