Lotus Exige S vine în România la începutul anului viitor

Forza Rossa, reprezentantul local al mărcii britanice Lotus, va lansa la începutul anului viitor noul Exige S, model care dispune de un motor de 3,5 litri amplasat în spatele maşinii, a anunţat marţi compania.

149 afișări
Imaginea articolului Lotus Exige S vine în România la începutul anului viitor

Lotus Exige S vine în România la începutul anului viitor

Propulsorul de 3,5 litri dezvoltă o putere de 350 cai, iar cutia de viteze este manuală şi dispune de cinci trepte.

Cu toate că automobilul cântăreşte peste o tonă, accelerează de la zero la suta de kilometri în 3,8 secunde şi poate atinge viteza maximă de 274 kilometri pe oră.

Clienţii noului model pot opta pentru două versiuni pentru interior, Premium şi Premium Sport. Dacă pachetul Premium oferă mai mult confort, Premium Sport este adaptat stilului sportiv.

De asemenea, şoferul poate să adapteze maşina la trei feluri de condus prin acţionarea comenzii DPM (Dynamic Performance Management), care permite rularea în modurile Touring, Sport sau fără DPM.

Ca o opţiune suplimentară, pachetul Race permite să se adauge un al patrulea mod. Acest mod oferă o motricitate maximă la ieşirea din viraje. Pachetul Race include, de asemenea, pornirea programată şi un reglaj optimizat al suspensiilor, ce fac din acest model o maşină adaptată circuitelor de viteză.

Începând cu 2011, Forza Rossa este reprezentantul exclusiv al mărcii Lotus în România, Serbia, Muntenegru şi Republica Moldova. Compania operează şi ca unic importator Ferrari pe piaţa românească precum şi în Bulgaria şi Republica Moldova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici