Lucrările de proiectare şi execuţie a parcărilor pe secţiunea Bucureşti-Ploieşti încep la 1 martie

Lucrările pentru proiectarea şi execuţia parcărilor de scurtă durată şi a spaţiilor de servicii pe autostrada Bucureşti-Braşov, secţiunea Bucureşti-Ploieşti încep la 1 martie, potrivit unui ordin al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

283 afișări
Imaginea articolului Lucrările de proiectare şi execuţie a parcărilor pe secţiunea Bucureşti-Ploieşti încep la 1 martie

Lucrările de proiectare şi execuţie a parcărilor pe secţiunea Bucureşti-Ploieşti încep la 1 martie (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

„Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că pentru data de 01.03.2017 a fost emis Ordinul de Începere al Lucrărilor pentru "Proiectare şi execuţie Parcări de Scurtă Durată şi Spaţii de Servicii pe Autostrada Bucureşti - Braşov, Secţiunea Bucureşti - Ploieşti" semnat cu Asocierea S.C. Good Prod S.R.L.-S.C. Axia S.R.L. - Transproiect 2001 S.A”, se arată în comunicatul transmis de companie.

Potrivit CNAIR, „obiectivul contractului îl reprezintă proiectarea, execuţia şi remedierea oricăror defecţiuni în perioada de garanţie a următoarelor parcări şi spaţii de servicii din cadrul Autostrăzii Bucureşti - Ploieşti, în prezent fiind executate până la nivel de strat de formă din balast”.

Parcările de scurtă durată (stânga şi dreapta) vor fi realizate la km 10+600, km 28+400, km 42+600, km 50+400. Spaţiile pentru servicii tip S1 (stânga şi dreapta) vor fi realizate la km 57+000, iar spaţiile pentru serviciile tip S3 vor fi amenajate la km 17+000 dreapta şi km 20+100 stânga.

Valoarea contractului este de peste 35 de milioane de lei fără TVA şi are o durată de şase luni de la data de începere, din care două luni sunt pentru perioada de proiectare şi patru luni vizează perioada de execuţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici