Luxul prinde şi pe două roţi: românii cumpără biciclete de 2.000 €

Compania Moş Ion Roată, deţinută de Emilian Bituleanu - preşedintele băncii de mici dimensiuni Libra Bank - împreună cu soţia sa, a vândut 400 de biciclete Felt la un preţ mediu de 500 de euro în cele şase luni de la deschiderea showroomului.

54 afișări
Imaginea articolului Luxul prinde şi pe două roţi: românii cumpără biciclete de 2.000 €

Luxul prinde şi pe două roţi: românii cumpără biciclete de 2.000 € (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Reprezentanţii companiei, unicul importator al bicicletelor Felt pe piaţa locală, spun că rezultatele financiare sunt mai slabe decât cele estimate la debutul pe piaţă, iar sezonul de vârf din industrie s-a încheiat.

"În acest moment ne aflăm puţin sub cifrele bugetate la momentul debutului. Probabil că vom finaliza anul cu o cifră de afaceri de circa 850.000 de lei", spune Roxana Bituleanu, administrator şi asociat al firmei Moş Ion Roată. "Pe timp de vară, vânzările de biciclete au evoluat conform aşteptărilor, într-un trend ascendent la început, după care am simţit o scădere mai ales după majorarea TVA şi scăderea veniturilor bugetarilor, care reprezintă o treime din populaţia activă."

Citeşte mai multe despre bicicletele de 2.000 € pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici