Luxul sportiv: Maserati GranCabrio Sport parchează în forţă la Geneva!

Maserati se pregăteşte să dea lovitura! La Geneva, constructorul aduce cel mai nou model sport, cu linii îndrăzneţe şi cu un consum mai mic de benzină decât fratele mai mare GranCabrio, lansat în urma cu doi ani.

83 afișări
Imaginea articolului Luxul sportiv: Maserati GranCabrio Sport parchează în forţă la Geneva!

Luxul sportiv: Maserati GranCabrio Sport parchează în forţă la Geneva!

Cel mai puternic bolid pe patru roţi al celor de la Maserati îşi va face intrarea în forta la Geneva, scriu cei de la topcar.co.za. Pe lângă prestanţa impusă de sigla constructorului auto, modelul sport va uimi prin consumul redus de benzină şi linii îndrăzneţe, dar ferme. Un adevarat luptător de cursă lungă, cu un motor pe măsură, GranCabrio Sport îţi va tăia răsuflarea.

Află mai multe despre Maserati GranCabrio Sport pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici