Lyle Waters, şeful CA al Automobile Craiova, înlocuit de K. Reynolds

Preşedintele Consiliului de Administraţie (CA) al Automobile Craiova, Lyle Waters, a fost numit director financiar pentru operaţiunile Ford din America de Sud, iar conducerea CA va fi preluată de Kevin Reynolds, care a lucrat o perioadă îndelungată pentru Ford în domeniile strategie şi financiar.

23 afișări
Imaginea articolului Lyle Waters, şeful CA al Automobile Craiova, înlocuit de K. Reynolds

Lyle Waters, şeful CA al Automobile Craiova, înlocuit de K. Reynolds

Numirea lui Kevin Reynolds va fi analizată în Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor (AGOA) Automobile Craiova din 8 decembrie.

Reynolds, născut în 1955, va ocupa de asemenea şi funcţia de director de dezvoltare şi strategie al Ford Europa şi se va ocupa şi de proiectul Ford în România.

Lyle Waters, negociatorul-şef din partea Ford pe parcursul privatizării Automobile Craiova, numit ulterior preşedinte al CA, a fost avansat ca director financiar pentru operaţiunile Ford din America de Sud, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, Nadia Crişan, consultant al Ford Europa în procesul de privatizare al Automobile Craiova.

Noul preşedinte al CA, Kevin Reynolds, va ocupa funcţia de la data întrunirii AGOA şi până la sfârşitul mandatelor celorlalţi membri ai consiliului, respectiv timp de patru ani, reiese dintr-un comunicat al Automobile Craiova remis, marţi, pieţei Rasdaq.

Leonard Meany, Dionisio Campos, Ion Ion (fostul manager al Daewoo - n.r.) şi Dinel Staicu (reprezentantul acţionarului minoritar, SIF Oltenia - n.r.) sunt cei care completează CA al Automobile Craiova, în calitate de directori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici