Magazinele Penny Market XXL s-au transformat de joi în XXL Mega Discount

Magazinele Penny Market XXL, parte a grupului REWE, s-au relansat joi, 10 ianuarie, sub numele de XXL Mega Discount, acestea urmând să ofere şi o varietate mai mare de produse şi servicii, a anunţat retailerul.

2035 afișări
Imaginea articolului Magazinele Penny Market XXL s-au transformat de joi în XXL Mega Discount

Magazinele Penny Market XXL s-au transformat de joi în XXL Mega Discount (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto Arhiva)

"Magazinele XXL au trecut printr-un amplu proces de reamenajare şi modernizare (...). XXL Mega Discount va oferi o mai mare varietate de produse şi servicii, care includ: specialităţi la vitrină cu servire asistată (brânzeturi fine, mezeluri rafinate şi alte specialităţi locale şi internaţionale), carne proaspătă, pregătită şi servită de un măcelar, produse de brutărie şi panificaţie proaspăt coapte în magazin, dar şi mâncare gătită pe care clienţii o pot servi direct în magazin sau o pot cumpăra pentru acasă", se arată într-un comunicat al REWE România.

Reţeaua Penny Market XXL (XXL Mega Discount) este prezentă pe piaţa din România din anul 2001, cand a fost deschis primul magazin în Bucureşti. În prezent, compania REWE România operează 6 magazine XXL Mega Discount şi 136 magazine Penny Market în numeroase oraşe din ţară.

Grupul REWE se numără printre liderii europeni în comerţul alimentar, fiind prezent şi în Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia şi Bulgaria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici