Magazinul Cocor a fost scos la vânzare pentru 50 de milioane de euro

Acţionarii Cocor Bucureşti (COCR), proprietarul magazinului cu acelaşi nume din Capitală, au aprobat vânzarea tuturor activelor, pentru restructurarea firmei, preţul cerut de acţionari pentru magazin fiind de 50 de milioane de euro.

842 afișări
Imaginea articolului Magazinul Cocor a fost  scos la vânzare pentru 50 de milioane de euro

Magazinul Cocor a fost scos la vânzare pentru 50 de milioane de euro

"Faţă de preţul propus, preşedintele Consiliului de Administraţie va putea vinde cu aprobarea Consiliului de Administraţie, la un preţ care să nu fie sub 50% din valoarea propusă menţionată mai sus. Orice reducere de preţ sub 50% se poate face doar cu hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor", se arată într-un anunţ transmis Bursei de Valori Bucureşti.

În hotărâre se specifică faptul că pentru preţul la care este scos la vânzare magazinul este de 50 de milioane de euro, fără să se menţioneze dacă acesta include şi terenul.

Cocor are un credit de circa 18 milioane de euro contractat în 2008 de la BCR pentru modernizarea magazinului Cocor.

Acţionarii Cocor au mai aprobat strategia de restructurare a companiei, care include şi vânzări de active în scopul rambursării totale sau parţiale a creditului. Acţionarii au mai decis să scoată la vânzare alte zece active situate în zone centrale din Bucureşti.

Cocor este deţinută de fondul de investiţii Broadhurst Investments, Daniel Stoica, Liviu Ursan, Aurel Beşliu, SIF Muntenia şi SIF Transilvania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici