Mai mult de 2 milioane de lei, curăţenia Gării de Nord, pe doi ani

CFR SA va organiza, la sfârşitul lunii martie, o licitaţie pentru atribuirea serviciilor de salubrizare din Gara de Nord din Bucureşti, pe o perioadă de doi ani, valoarea estimativă a contractului fiind de 2,068 milioane de lei, fără TVA, se arată într-un anunţ al companiei.

23 afișări
Imaginea articolului Mai mult de 2 milioane de lei, curăţenia Gării de Nord, pe doi ani

Mai mult de 2 milioane de lei, curăţenia Gării de Nord, pe doi ani (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Firma câştigătoare va întreţine şi curăţa sălile de aşteptare, holurile de acces în staţie şi ale caselor de bilete, peroanele, spaţiile dintre liniile de cale ferată, spaţiile verzi din staţie, trotuarele şi suprafeţele de acces din gară spre oraş, pasajul subteran şi căile de acces la acesta, toaletele publice neprivatizate, rampa de gunoi şi cele de încărcare - descărcare.

CFR SA va încheia un acord cadru, finanţat din surse proprii, care va conţine contracte subsecvente cu o frecvenţă de trei luni, în funcţie de necesităţi şi posibilitatea de finanţare.

Contractul vizează salubrizarea zilnică a unei suprafeţe de 70.500 metri pătraţi şi salubrizarea lunară a unei suprafeţe de 3.888 metri pătraţi.

Ofertele pot fi depuse până la 29 martie, dată la care vor fi deschise, criteriul de atribuire a licitaţiei fiind preţul cel mai mic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici