Mai mulţi turişti străini în 2007 în România

Sosirile vizitatorilor străini în România, înregistrate la punctele de frontieră, au însumat în primul semestru al acestui an peste 690.000, în creştere cu 14 % faţă de aceeaşi perioadă a anului 2006, a anunţat, joi, Institutul Naţional de Statistică.

1 afișare
Imaginea articolului Mai mulţi turişti străini în 2007 în România

Mai mulţi turişti străini în 2007 în România

Sosirile înregistrate în structurile de primire turistică în primul semestru din 2007 au însumat 2,9 milioane, în creştere cu 14,9% faţă de primul semestru al anului 2006.

Sosirile turiştilor români în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare au reprezentat în perioada ianuarie-iunie a acestui an 76,9% din numărul total de sosiri, în timp ce turiştii străini au reprezentat 23,1%, ponderi aproximativ egale cu cele din intervalul corespunzător al anului anterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici